forum aroneanu.ro

Arhiva => Discutii Generale => Topic started by: adrianaroneanu on 07 May, 2012, 15:22:26 PM

Title: Eu cu cine votez?
Post by: adrianaroneanu on 07 May, 2012, 15:22:26 PM
Nu am vazut nimic in legatura cu acest aspect pe forum, si chiar ma intrebam, eu cu cine votez?

http://www.alegeri-romania.ro/alegeri-locale-2012/iasi-24/aroneanu-1697.html

Timpul e scurt si nu vad nici un candidat inscris.
Ne poate ajuta cineva cu informatii.
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: adrianaroneanu on 07 May, 2012, 21:37:18 PM
5 persoane s-au uitat dar nici o parere, interesant.
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: ghia_don on 07 May, 2012, 21:51:05 PM
Poate nu-s hotariti...candidatii..
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: adrianaroneanu on 07 May, 2012, 22:00:25 PM
Sunt ca au inceput meciurile,

http://www.bzi.ro/rascoala-la-aroneanu-oamenii-acuza-primarul-de-frauda-cu-fonduri-europene-286666
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: ghia_don on 07 May, 2012, 22:35:19 PM
Of, of...zau daca inteleg politichia asta  :-s...
Dar am ochi sa vad si destula minte sa fac comparatii...
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: adrianaroneanu on 08 May, 2012, 06:26:33 AM
Grea grea, dar eu tot nu am aflat cine candideaza:))
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: Alexx on 12 May, 2012, 10:45:47 AM
Ala e un site privat optimizat pentru google si de care se ocupa cam o persoana, doua, in functie de timp si importanta. Al 2-lea e un articol platit de un contracanditat, articol foarte la moda in presa locala in aceasta perioada (am colegi care iau bani pentru articole de lauda de exemplu :D).

Cat despre lista candidatilor, in principiu e cam aceeasi de acum 4 ani +/- un nume sau doua.
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: adrianaroneanu on 13 May, 2012, 20:42:25 PM
Am vazut si eu rezultatele de la alegerile trecute, destul de strinse as putea spune.
Cred ca de acuma ca s-a lansat campania ar trebui sa apara si ceva informatii mai multe. Important e sa nu mai apara articole din astea de 2 lei.
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: gray on 17 May, 2012, 11:47:27 AM
ziaristi de ocazie platiti cu bani cu care doamna doctor Naconecinii ar trebui sa investeasca in dotarea si utilarea cabinetului medical,in actul medical ca atare,si nu in improscarea cu noroi a celor care au incercat sa faca ceva pentru comunitate.
daca Primarul se face vinovat de ceva vom vedea desi nu cred,dar va place dragi concetateni ce dispensar avem? ce cadru medical?si asta datorita inversunarii unei femei de a tine cu dintii de listele de asigurati.
cel putin Primarul s-a zbatut sa atraga acele fonduri europene spre comuna dar ce faceau cei care ar trebui sa ne trateze ?duc lupte politice in care nu ar trebui sa fie implicati!singura grija pe care ar trebui s-o aveti Stimata doamna e sanatatea populatiei de pe urma carora va umpleti buzunarele si in loc de asta aveti grija sa platiti ziaristi sa faca circ!
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: adrianaroneanu on 18 May, 2012, 09:37:03 AM
http://www.bzi.ro/primarie-din-judet-decapitata-in-totalitate-288972


Haideti daca tot comentam sa dam posibilitatea celor care intra pe forum sa vada ultimele stiri si sa aprecieze singuri.
Pe mine unul ma pune pe ginduri acest articol, s-au inceptut atitea si din cauza jocurilor politice s-ar putea sa pierdem.
Daca stie cineva lista candidatilor poate o posteaza sa facem un pic sondaj.
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: Alexx on 18 May, 2012, 11:29:42 AM
http://www.beclocale2012.ro/centralizare%20candidaturi%20definitive.html ... sursa directa, din pacate momentan fara nume sau nu am avut eu timp sa caut destul.
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: EusebiuD on 18 May, 2012, 22:09:35 PM
De jegosii de la BZI eu nu vreau sa aud.
Voi nu vedeti ca doar in ziarul lor apar aceste chestii.
Cred ca ii bagati prea mult in seama.
Eventual ar trebui sa vina sa vada si lucrurile bune pe care le-a facut acest primar.
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: adrianaroneanu on 18 May, 2012, 23:04:30 PM
Nu ii bag prea mult in seama, dar oricum in campanie aflam si ce nu trebuie. Important este sa ne putem face o opinie singuri. Eu am adaugat un comentariu la BZI si m-am lamurit, nu l-au publicat si am inteles de cine e platit articolul.
Si totusi am aflat ca noi acuma nu avem primar. Sursa mea de informatie o reprezinta in momentul de fata informatia online si de asta incerc sa aflu mai multe. Sper duminica poate o sa am timp sa ma plimb sa vad investitia de la Rediu si o sa ma lamuresc mai mult. Daca vrei te invit la o plimbare prin comuna.
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: EusebiuD on 19 May, 2012, 20:09:17 PM
Am fost deja la Rediu si cred ca celor de la BZI nu le convine ce a facut primarul acolo,
ca cei din sat nu au avut niciodata asa o investitie acolo.
Sper doar sa se finalizeze.
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: adrianaroneanu on 20 May, 2012, 17:33:05 PM
Da numai ca vezi trebuie sa spui fostul primar. Acum nu prea avem decit interimar.
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: Alexx on 21 May, 2012, 19:53:05 PM
lista candidatilor:

MORUZI BENONI
IONIŢĂ VIOREL
GÂNGĂ MARICICA
SĂNDULEANU IOAN

sursa: http://www.beclocale2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/centraliz%20candidaturi/candidati_P_PG_PC_CL.xls
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: sebyy on 22 May, 2012, 14:13:08 PM
lista candidatilor:

MORUZI BENONI
IONIŢĂ VIOREL
GÂNGĂ MARICICA
SĂNDULEANU IOAN

sursa: http://www.beclocale2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/centraliz%20candidaturi/candidati_P_PG_PC_CL.xls
Pe domnul Moruzi si pe doamna GÂNGĂ ii stiu dar ceilalti cine sunt?
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: adrianaroneanu on 24 May, 2012, 18:03:30 PM
Incet incet aflam noutati, liste de candidati tot ce trebuie. Asta e bine.
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: anaoi on 14 November, 2012, 16:10:58 PM
Buna ziua!De cand se pot face inscrierile pentru presedinti si vicepresedinti pentru alegerile parlamentare?
(5) Desemnarea preşedintelui şi a locţiitorului acestuia se face în şedinţă publică de către preşedintele tribunalului, în termen de 5 zile de la stabilirea datei alegerilor. Desemnarea se face, prin tragere la sorţi, dintre magistraţii şi ceilalţi jurişti existenţi în judeţ sau în municipiul Bucureşti. Lista magistraţilor care participă la tragerea la sorţi se întocmeşte de către preşedintele tribunalului, iar cea a celorlalţi jurişti de către prefect, împreună cu preşedintele tribunalului şi câte un reprezentant din partea fiecărui partid parlamentar. Listele trebuie să cuprindă un număr de persoane mai mare cu 10% decât cel necesar. Magistraţii şi ceilalţi jurişti din listă, care nu sunt desemnaţi preşedinţi sau locţiitori ai acestora, rămân la dispoziţia preşedintelui tribunalului, pentru înlocuirea, în cazuri deosebite, a titularilor. Lista trebuie să cuprindă: numele, prenumele, domiciliul, locul de muncă, telefoanele şi semnăturile de luare la cunoştinţă ale persoanelor propuse.

 

(6) în lista prevăzută la alin.(5) trebuie nominalizaţi numai jurişti care, potrivit declaraţiei pe propria răspundere, nu fac parte din nici un partid politic.

 

(7) în cazul în care numărul magistraţilor şi al celorlalţi jurişti este insuficient, lista este completată de către prefect, la propunerea primarilor, cu alte persoane care se bucură de prestigiu în faţa locuitorilor, nu fac parte, potrivit declaraţiei pe propria răspundere, din nici un partid politic şi care au cel puţin studii medii.

 
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: Moruzi Benoni on 12 January, 2013, 22:28:14 PM
Bună seara,
Am preferat să nu comentez în niciun fel toate răutățile ce au apărut în campania electorală, din considerente care țin de moralitate pe de o parte - pe un forum susținut cu bani publici nu puteam să-mi fac campanie electorală - , iar pe de altă parte ce să comentez despre niște articole care m-au crucit gen: am dat foc la case, am parjolit pamanturi, am...... etc. Ca dovadă că toate lucrurile se așează într-un fel sau altul este și vestea că - Ghiocel Asimionesei - patronul ziarului în care au apărut mizeriile a fost între timp condamnat la vreo 3 ani tocmai pentru șantaj la adresa oamenilor politici și a patronatului cărora le-a cerut bani contra articole blânde, șantajându-i cu articole denigratoare. Se spune că toate încep de la un adevăr, că nu iese fum fără foc, la mine a început de la adevărul că sunt primar, în rest numai aberații pentru care unii pot înfunda și spitalul nu numai pușcăria.  S-a mers până acolo încât au angajat clanuri de bătăuși de prin cartierele Iașului pentru a împrăștia ziare atât la locale cât și la generale, am avut contracandidați cărora cu mult timp în urmă le-am împrumutat bani ca să-și rezolve problemele personale și în loc să facă eforturi să-mi restituie banii au angajat alte cheltuieli pentru a-și susține candidaturile, totul a fost o ambiție fără susținere, scopul era să nu mai fie Moruzi primar nu că altcineva ar fi fost în stare să ia lucrurile de unde le-am adus și să continuie dezvoltarea comunității. Dar toate au trecut și urmele nu se văd decât pe ficat, probabil. Experiența campaniilor electorale mi-a demonstrat că omul de bună-credință nu-l zdruncină prostiile și aberațiile și ăsta este un semn că de la o zi la alta lumea se mai poate schimba către mai bine.
Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit și care m-au susținut și îmi doresc din tot sufletul să fac tot ce e posibil ca în comuna Aroneanu peste patru ani să ne fie mai bine decât acum.
Ioana, referitor la data la care întocmește prefectul listele pentru alegeri cu privire la președinți și locțiitori și o comunică tribunalului nu am cunoștință. Știu că eu am întocmit lista ori de câte ori mi-a solicitat prefectul acest lucru, ca să nu mai spun despre listele care deja le are de la o alegere la alta și pe care le actualizează numai, dacă e cazul. Totodată, vă garantez că toți președinții și/sau locțiitorii au cel puțin studii medii și se încadrează în toate celelalte condiții prevăzute de lege.
Cu deosebită considerație, primar Benoni Moruzi.
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: adrianaroneanu on 18 February, 2014, 20:17:03 PM
Dar oare scapam de putoare mandatul asta. De putoarea de pui de la aceasta ferme improvizata.
Facem curat sau ca si cu acea masina?
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: EusebiuD on 28 April, 2016, 22:37:17 PM
Cine este "sasi" ? Scrieti mai multe ca ne intereseaza si pe noi cei mai recent mutati in Aroneanu.
Dacă este gospodar, trebuie sustinut si poate are alte prioritati decat actuala conducere din primarie.
Title: Re: Eu cu cine votez?
Post by: Paul-Sorin on 29 April, 2016, 20:15:29 PM
:)) mistake. Ăștia cu nickname-uri de ruși nu cred că au treaba cu comuna Aroneanu. Probabil doar folosesc forumul nostru pentru alte chestii. Cu siguranță nu avem un candidat sas, deși la câte candidaturi s-au anunțat, aproape că nu ar fi o surpriză. :))