Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Anunturi / Reparatii hidrofoare la domiciliu, zona Ilfov
« Last post by hidro on 17 February, 2018, 16:01:52 PM »
Inginer specialist autorizat reparatii pompe si hidrofoare asigur consultanta, service, montaj, punere in functiune pentru sisteme de alimentare cu apa (pompe submersibile, suprafata, ape uzate, grupuri de pompare). Mentenanta sisteme de alimentare cu apa pentru: persoane fizice, societati si asociatii de proprietari.
Bucuresti-Ilfov si zonele limitrofe. Numai pompe si hidrofoare!
Tel: 0741.401.674 ; 0727.287.077  hidroforperfect@yahoo.com  ;  http://www.hidroforperfect.ro
https://www.youtube.com/watch?v=yK2-X6CmpQs&feature=youtu.be
2
Discutii generale / Re: Fibra optica
« Last post by Alexx on 16 November, 2017, 13:56:37 PM »Functioneaza
3
Discutii generale / Re: Fibra optica
« Last post by Cristian Cucu on 22 October, 2017, 11:54:04 AM »
Alaltaieri in Aroneanu, montau si sudau fibra niste unii. I-am intrebat, au zis ca sunt de la Telekom si ca e fibra pentru utilizatorul final. Erau pe langa fostul CAP. Nu au idee cand va deveni disponibil serviciul, dar banuiesc ca tot e un semn bun. Macar strazi de date sa avem daca de altele nici vorba.
4
Discutii generale / Re: Fibra optica
« Last post by otto on 19 October, 2017, 14:38:36 PM »
In Sorogari magistrala de fibra este instalata de anul trecut. Acum ramane extinderea la utilizatori.. lucru care nu stiu cand se va intimpla. Am sunat la Telekom, inca nu apare retea in acea zona.. nu stiu cand se va intimpla ceva. Proiectul Ro-Net a intrat in vizorul DIICOT, frauda .. evident.
5
Discutii generale / Re: Fibra optica
« Last post by Alexx on 15 October, 2017, 16:33:45 PM »
Unele zvonuri spun ca telekom ar instala fibra in satul Aroneanu la sf lui octombrie sau in noiembrie. Stie cineva mai  multe?
6
Discutii generale / "Curatenia" de toamna
« Last post by Cristian Cucu on 13 October, 2017, 10:13:56 AM »
Nu stiu cati cetateni ai comunei mai urmaresc acest forum, per total pare la fel de abandonat ca si restul interactiunii intre oameni din comuna.
As vrea sa ridic problema acestei curatenii, care pentru fiecare vecin din raza mea vizuala pare sa insemne adunat totul la un loc si dat foc. Ma trezesc dimineata, deschid geamul, intra fum. Dupa amiaza, la fel. De fapt, daca e o zi de toamna si nu ploua, cineva sigur arde ceva. Daca e weekend si e soare, in aceasta luna garantat va fi plin de fum.
Am incercat sa discut cu Politia, dar la telefon nu raspunde nimeni, in concordanta cu restul "eforturilor" cetatenesti.
As dori pe aceasta cale sa va urez mult fum in casa si in ochi celor care dau foc, alaturi de binemeritate cataclisme si urmari naturale.
Dincolo de urarile de bine, as dori sa va amintesc ca ce faceti este rau pentru mediul inconjurator, ala in care mai locuim si altii, si ca acel fum va fi respirat de o fiinta vie (bine, e clar ca nu va pasa oricum).
Pentru cei mai cerebrali dintre dintre voi, care nu ati ramas legati de vremuri apuse, sa stiti ca exista multe alternative. O parte dintre acestea le-am incercat personal si sunt de efect.
Va dau un exemplu din online, desi sunt multe idei, foarte creative: https://www.casa-gradina.ro/pune-frunzele-uscate-la-treaba/

Intre timp, va promit solemn ca, atunci va vad cu foc aprins, voi face poza si voi suna la garda de mediu.

p.s. Am incercat la 3 oameni cu vorba buna, sa ii opresc din a da foc si sa le prezint alternative. Unul m-a injurat si a inceput sa se manifeste violent, unul m-a ignorat iar altul mi-a raspuns politicos in timp ce punea in continuare pe foc.
p.p.s. Nu va ajunge ca la primul frig dam TOTI foc simultan? Cam cat credeti ca o mai ducem asa, daca nu ma pot ascunde de fum nici pe varful dealului?
p.p.p.s. Vad ca toata lumea doarme cand e vorba de spirit civic. Drumul se surpa, parintii isi plimba copiii in carut prin praf, pietre si fum, canalizare inca nu avem desi lucrarea e terminata de ani de zile, iar pentru viitor avem pregatit mult ... intuneric. Fibra nu, gaz nu, drumuri in comuna nu, curent electric cu portia iar cetatenii sunt 90% arsonisti. Da foc la ceea ce poti, acolo unde esti, cu ceea ce ai!
7
Discutii generale / Re: Câini vagabonzi
« Last post by Cristian Cucu on 13 October, 2017, 09:52:44 AM »
Un an mai tarziu, problema cainilor pare mutata in curba de la intrarea in Aroneanu. Incerc sa merg cu bicicleta pe acolo si sunt atacat aproape zilnic.
8
Discutii generale / Re: Fibra optica
« Last post by Cristian Cucu on 13 October, 2017, 09:50:32 AM »
Inteleg ca exista fibra pana in centrul Aroneanu, dar Telekom nu vinde acest serviciu. Angajatii lor de la suport sau cei de pe teren par sa nu aiba nici o idee despre cand si daca vom avea servicii catre utilizatorii finali prin fibra
9
Discutii generale / Re: Fibra optica
« Last post by otto on 02 August, 2017, 10:25:37 AM »
Sunt si eu interesat. Scrieti aici daca aveti noutati.
10
Discutii generale / Re: Fibra optica
« Last post by chelariusergiu on 17 July, 2017, 03:38:18 AM »
In ce zi au fost mai exact? Si eu sunt interesat, se tot vorbeste de anul trecut ca vom avea fibra optica dar nimeni nu a mai dat nici un semn..
Pages: [1] 2 3 ... 10