Poll

Poluarea apei provine de la?

populatie
2 (25%)
ferma
6 (75%)
aeroport
0 (0%)
agricultura din zona
0 (0%)
altele
0 (0%)

Total Members Voted: 8

Voting closed: 10 January, 2015, 19:44:17 PM

Author Topic: Constructia de locuinte la mai putin de 1000 m de fostul CAP este ilegala  (Read 3256 times)

adrianaroneanu

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 50
 • Karma: +0/-0
Re: Constructia de locuinte la mai putin de 1000 m de fostul CAP este ilegala
« Reply #15 on: 18 February, 2014, 19:55:43 PM »
Domnule primar, s-a incalzit afara. Ce facem suportam si prepelitele?
Cred ca e momentul sa comentați aspectul asta.

razvan

 • Newbie
 • *
 • Posts: 3
 • Karma: +0/-0
Re: Constructia de locuinte la mai putin de 1000 m de fostul CAP este ilegala
« Reply #16 on: 18 February, 2014, 20:54:09 PM »
poate domnul Primar trebuie rugat sa reia actiunea initiata in primavara anului 2011 pentru a face cunoscut regulamentul de gospodarire comunala si in 2014 noilor veniti care au inchiriat spatii in scopul de a creste pasari in incinta vechiului CAP, care, dupa mirosul pe care il degaă in sat, se pare ca au nici cea mai mica intentie sa respecte aceasta mica comunitate

Viorel Grama

 • Newbie
 • *
 • Posts: 1
 • Karma: +0/-0
Domnule Adrian in ciuda documentelor pe care dumneavoastra le postati pe acest forum extinderea, daca ma exprim corect, comunei Aroneanu continua cu pasi repezi. Pe aceasta cale il invit pe domnul primar, cu respectul ce se cuvine, al acestei comune sa ne faca o vizita pe latura de sud si sud-vest chiar si pe latura de est as putea spune a controversatei ferme de aripate. Probabil ca multi dintre dumneavoastra o sa va intrebati ,,de ce ?''. Ei bine pe langa problema expusa de domnul Adrian, cea legata de damful penelor si al ......, a mai aparut o problema. Este vorba de extinderea retelei de energie electrica, sunt convins ca domnul primar citind aceste randuri cam stie la ce ma refer. Nu am sa fiu carcotas si nu am sa pun nimanui in carca aceasta problema. se stie prea bine istoricul zonei, aici fiind cuprinsa chiar si ferma cu pricina care de fapt face obiectul a doua probleme majore a comunei Aroneanu, una legata de mediu si una de bunastarea celor ce urmeaza sa locuiasca in zona respectiva iar din cate vad eu numarul acestora este in crestere. Eu unul deja sunt locatar cu jumatate de norma al acestei comunitati ma numar printre micii investitori ai acestei zone.
    Prin aceasta postare incerc cat de cat sa atrag atentia edililor acestei comune ca mai au doua probleme de rezolvat pe langa toate celelalte cate sunt in momentul de fata pe ordinea de zi. Domnul Adrian pe de o parte din cate am observat se lupta cu problema legata de mediu, desigur este o problema care ma priveste si pe mine dar nu ma preocupa in mod special asa cum ma preocupa alimentarea zonei cu energie electrica.
     Am investit timp si bani ca sa nu mai vorbesc de toate cele ce tin de disconfort psihic, ca sa zic asa, si nu sunt singurul dupa cum se poate vedea daca ati vizitat zona cel putin in ultimul timp, tocmai in speranta ca lucrurile se vor derula normal in urma tuturor demersurilor pe care le-am facut atat eu cat si domnul Adrian. Fiecare dintre noi din zona respectiva, presupun ca face ceva ca sa rezolve problemele catusi de putin atat cat ii permite legea si chiar buzunarul. Insa singuri nu putem face nimic, orice decizie majora trebuie sa vina de la primarie. Sunt constient de faptul ca exista si alte probleme insa am senzatia ca aceste doua probleme nu se afla pe locul potrivit sau mai bine zis nu i se acorda suficienta atentie.
    Din toate drumurile pe care le-am cutreierat, prin toate birourile prin care am intrat, din toate hartiile (acte notariale, avize,etc.) pe care le-am plimbat ca sa nu mai vorbesc de timp si bani, desigur in interesul meu, in prima faza, am ajuns la concluzia ca nu am facut nimic. Transformatorul din incinta fermei a ramas tot acolo NEATINS (de cei de la E-on) cu acelasi statut = NO NAME, mai exact este al nimanui si totusi paradoxal este pe o proprietate si de la care E-on emite facturi de plata prin urmare tot ce se petrece acolo tine de X-FILES. Sunt curios de unde se vor racorda cei din zona mai sus amintita cand isi vor termina casele, uite de exemplu eu am primit solutia tehnica in urma avizului de racordare de la E-on sa trag 6(sase) stalpi, pe banii mei bineinteles asta in ciuda faptului ca eu privesc cum stau ciorile pe sarma retelei din fata proprietatii mele fara ca eu sa nu pot face nimic. Birocratia specifica noua romanilor mi-a dat peste cap toate socotelile.
  Prin acest mesaj tind sa cred ca am facut ceva atragand catusi de putin atentia, bineinteles ca nu ma voi opri aici eu voi continua sa fac in continuare demersuri pentru ca nu este normal ca in anul 2014 pe intravilanul unei localitati sa mai fie zone neracordate sau macar cu posibilitate de racordare la energie electrica. Cred ca as fi luat peste picior daca m-as plange prin alte parti si suntem la o aruncatura de bat de IASi, la cinci minute de zona 0 a municipiului Iasi. Pana si pe Ceahlau Toaca au curent calugarii iar noi numaram ciorile de pe ,,reteaua fantoma''
   Domnule primar eu v-am deranjat cu aceasta problema in trecut daca va mai aduceti aminte insa din cate am inteles eu lucrurile nu sunt tocmai roz vizavi de acel transformator, am sa va vizitez cat de curand voi avea posibilitatea sa vedem ce se poate face intr-un cadru cat de cat legal, desi au avut loc o serie de demersuri ,toate fiind lovite de nulitate in urma verificarii dosarului la Piatra Neamt de cei de la E-on, cu alte cuvinte lucrurile s-au oprit acolo iar totul a ramas ca ,,in tren''.Asa cum stateau lucrurile acum 3 ani asa sunt si acum. Actele au fost depuse cu mana mea la E-on si nimic.
 Imi cer scuze daca am fost pe alocuri sarcastic dar aste este situatia. Multumesc! O zi buna va doresc !

adrianaroneanu

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 50
 • Karma: +0/-0
Acum vreo 3 ani au fost probleme majore legate de reteau de curent electric. Intrucit si la acea vreme am fost insistenti si am facut nenumarate drumuri intre primarie si EON, in cele din urma datorita faptului ca cei de la EON au fost obligati sa faca publice rezultatele masuratorilor facute pe capat de linie, si-au asumat modernizarea retelei. Plus sprijinul primit de la primarie cu terenul din padure unde era problema.
Acuma situatia e cu totul alta, parerea mea e ca daca avem rabdare sa se termine modernizarea retelei va fi mai bine, cu siguranta nu va putea acoperi intregul potential al zonei, dar va fi mai bine.

Daca vom reusi sa ne unim in actiunile noastre, cu sigurnata va fi mult mai bine. DIn pacate nu reusim intotdeauna si timpul de rezolvare creste considerabil din acest considerent.
Dar, daca vom sta sa asteptam sa ne tunda primaria iarba din fata curtii, cum se intampla acuma, nu se va schimba nimic.

sebyy

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 62
 • Karma: +1/-0
Domnul primar vegheaza :
activ ultima dată: 18 August, 2014, 09:30:05 am
Ma bucur ca ne si raspunde periodic la gravele probleme pe care aceasta comuna le are .